Club Deportiu Banyoles

Notícies

Aquest passat dimecres 5 de juny de 2013, tota la plantilla, el cos tècnic i la directiva del Club Esportiu Banyoles (CEB) van ser rebuts per l'alcalde de la ciutat, Miquel Noguer, al mateix Ajuntament, on van rebre un merescut homenatge després de proclamar-se campions de lliga i haver aconseguit l'ascens a Primera Catalana. La Sala de Plens del consistori banyolí va ésser l'escenari d'un acte de reconeixement a l'esforç realitzat pels blanc-i-blaus durant aquesta històrica temporada, coincidint amb el Centenari de la fundació del Club.

Satisfacció 

Un cop els jugadors i els tècnics van haver signat en el llibre d'actes, es van dur a terme els tradicionals parlaments protagonitzats pel capità Pau Teixidor, per l'entrenador Marc Matamala, pel president Jordi Omedes, pel regidor d'Esports Jordi Congost i pel mateix alcalde de la ciutat. En tots es va parlar d'esforç, de feina ben feta i, sobretot, d'orgull i satisfacció. Finalment, es va projectar un vídeo amb imatges del partit contra el Palafrugell i de la celebració posterior pel títol i l'ascens aconseguits.

Tots els representants del CEB, que van lluir en tot moment una bufanda amb els colors blanc-i-blaus, van rebre un petit obsequi en agraïment a la seva dedicació i entrega.


                 Quatre moments de l'homenatge al primer equip del Banyoles. Fotos: Joan Comalat


Veure notícia a la web de l'ajuntament de Banyoles

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net