Club Deportiu Banyoles

Notícies

El Club Esportiu Banyoles (CEB) ha viscut aquest diumenge 2 de juny de 2013 una jornada històrica. L'equip blanc-i-blau, dirigit magistralment des de banqueta per Marc Matamala, s'ha proclamat campió del Grup 1 de Segona Catalana després de derrotar de forma contundent (6-0) al Palafrugell en un estadi Miquel Coromina ple a vessar d'aficionats. D'aquesta manera, el Banyoles ha aconseguit l'ascens a Primera Catalana amb tot mereixement, ja que s'ha mantingut en el primer lloc de la classificació durant tot el campionat.

L'equip de l'Estany ha acabat la lliga amb 79 punts aconseguits en 34 jornades, amb un balanç senzillament espectacular: 25 victòries, 4 empats i 5 derrotes. En l'apartat defensiu, els números diuen que el Banyoles ha estat l'equip menys golejat de la categoria juntament amb el Girona. Pel que fa als gols marcats, la xifra final ha estat de 74, essent el segon màxim anotador només pel darrere del mateix Girona.

Festa 

Un cop aconseguit l'ascens, s'ha desfermat l'eufòria a la gespa i a la graderia. Tota la plantilla ha complert la promesa d'anar-se a llançar a l'Estany, el cos tècnic ha estat mantejat i fins i tot un jugador ha demanat matrimoni a la seva xicota, micròfon en mà, mentre es feien els tradicionals parlaments. Abans, el primer equip havia fet el passadís al Banyoles B i al Cadet A, que també han pujat de categoria.

                                                    

Moments de la celebració de l'ascens.

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net