Club Deportiu Banyoles

Notícies

El dissabte 30 de març de 2013 s'ha disputat a l'estadi municipal Miquel Coromina el Campionat del Centenari de Futbol 3, un torneig reservat a mares, pares, socis, jugadors i entrenadors del Club Esportiu Banyoles (CEB). En un matí amb estones de sol, estones de cel ennuvolat i, finalment, pluja, uns 70 participants pertanyents a uns 20 equips han jugat, com a mínim, dos partits enmig d'un gran ambient de companyonia, esportivitat i ganes de passar-ho bé.

La final del campionat en el quadre absolut l'han disputat els equips Alevins i Veterans, i ha estat molt igualada i emocionant. Un cop complert el temps reglamentari, el resultat en el marcador era d'empat a tres. Així doncs, els penals han decidit el campió. L'equip que més encert ha tingut des del punt fatídic ha estat els Veterans i, per tant, és el que s'ha endut l'honor del triomf final.

Petits

Pel que fa al quadre infantil, el vencedor ha estat l'equip Cracks, que ha derrotat en la final a l'equip Mongols per un contundent 7-2. A destacar la bona actuació de l'equip de futbolistes de menor edat, el Guimarcsbi, que ha obtingut dues merescudes victòries jugant un molt bon futbol. 

La valoració de tots els participants ha estat molt favorable. La pràctica del futbol 3 en un terreny de joc força reduït i delimitat per inflables resulta molt divertit, malgrat que el ritme de joc sol ser força alt. No obstant, gairebé tothom ha reconegut que, si el CEB organitzés una segona edició, s'hi apuntaria sense donar-hi gaires voltes. 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net