Club Deportiu Banyoles

Notícies

Després d'una temporada excel·lent l'Infantil A ha aconseguit el campionat de lliga i l'ascens a preferent. Els nois dirigits per Josep Ardila han obtingut el premi i ho van celebrar de valent amb la pinya al mig del camp, càntics i el tradicional bany a l'estany amb el qual es celebren els èxits esportius del nostre club. 

UNA TEMPORADA BRILLANT

24 victòries, 3 empats i només una derrota, equip més golejador amb 146 gols i només 16 en contra i el més important una idea de joc executada molt bé pels jugadors, especialment a casa, on les dimensions i qualitat del terreny de joc han permès disputar grans partits de futbol sempre amb la pilota com a protagonista. 

NO HI HAN DEIXAT DE CREURE MAI

El gruix dels jugadors de l'Infantil A ja van quedar-se a les portes la temporada passada d'aconseguir el campionat de lliga i enguany han tornat a treballar de valent i no han deixat de creure mai que era possible fer-ho realitat. L'empat a l'ultim minut contra el Gironès a casa, la contundent victòria contra l'Olot i guanyar al sempre dificil camp de germans sàbat han estat tres moments clau de la temporada. 

ARA A DISFRUTAR

Si dissabte passat ja es va celebrar el campionat al camp, aquest diumenge tot l'equip acompanyat de les families celebrarà un dinar per posar punt i final a una gran temporada. Toca disfrutar del que s'ha aconseguit. 

Moltes felicitats Campions! 


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net