Club Deportiu Banyoles

Notícies

Després que l´any passat es celebrés la primera edició, aquest dissabte l´Estadi Municipal ha acollit la segona edició del Torneig de l´Estany juvenil que ha comptat amb la participació dels clubs històrics de la provincia de Girona. El Club Esportiu Banyoles ha fet d´amfitrió al Girona FC, UE Olot, Palamós CF i UE Llagostera en un dia ple de futbol. Més de 300 persones s´han acostat a l´Estadi Municipal que especialment al mati ha comptat amb una bona assistència a la grada. 

FUTBOL DE NIVELL

Tots els equips han demostrat el nivell dels futbolistes juvenils que han jugat amb intensitat, diferents idees de joc i sobretot molta concentració ja que tots els equips volien endur-se el trofeu cap a casa. El torneig combinava equips de preferent i primera divisió (els equips de categoria nacional ja han començat la lliga) i el Girona FC ha fet valer el seu paper de favorit i una àmplia plantilla per proclamar-se campió del torneig, seguint de l´UE Olot que ha presentat un equip fort i molt ben posicionat al camp. 

En l´apartat individual els reconeixements també han anat a parar en aquests dos clubs. El millor porter ha estat Guillem Sacrest, futbolista que ja va participar al 48º Torneig de l´Estany amb el primer equip olotí i el millor jugador ha estat Arnau Vilamitjana, futbolista del Girona FC amb passat al FC Barcelona. 

PRESÈNCIA INSTITUCIONAL

La Junta Directiva del Banyoles també ha estat present a un torneig que volem consolidar i que presentem com una oportunitat pels nostres juvenils d´enfrontar-se a rivals d´entitat. El President Pau Teixidor acompanyat del directiu de futbol base Josep Ardila, han entregat els trofeus i han presenciat diferents partits. A l´Estadi Municipal també hi eren, seguint atentament els partits, el coordinador de futbol 11 Hipólito Rodriguez, el coordinador de futbol 7 i persona clau en l´organització del torneig Jordi Tarridas i l´entrenador del primer equip Adam Fontes. 

AMB EL SUPORT DE SKODA

Skoda Grupauto ha donat suport com a patrocinador principal en aquesta segona edició del Torneig de l´Estany. Des del Club Esportiu Banyoles volem agrair públicament el suport d´aquesta marca del sector de l´automòbil que ha estat fonamental per poder presentar un cartell de primer nivell en aquesta segona edició del Torneig de l´Estany juvenil. 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net