Club Deportiu Banyoles

Notícies

Dimarts 8 d´agost, com cada estiu des de fa 48 anys jugarem el clàssic Torneig de l´Estany. Enguany repetim el format triangular de les últimes temporades, una vegada més amb dos històrics del futbol català, la Unió Esportiva Figueres i l´Unió Esportiva Olot. 

 

UE OLOT, RETORN A SEGONA B

L´Olot es va proclamar la temporada passada campió de tercera divisió i va aconseguir l´ascens a segona b en un any brillant de la mà de Ramon Maria Calderé. Enguany inicia un nou projecte a la categoria de bronze sota les ordres de Martin Posse i amb jugadors de la nostra comarca com Carles Mas i Jordi Masó. 

UE FIGUERES, AMB EL CENTENARI A LA VISTA

La Unió s´ha consolidat plenament a tercera divisió en les últimes temporades i disposa d´un futbol base molt potent, ara amb el centenari a la vista (2019) el club presidit per Jose Antonio Revilla vol fer un pas endavant, per això han renovat a fons l´equip que segueix liderat per Chicho Pèlach. Un alicient d´aquest any és el fet que l´entrenador Adam Fontes i un bon gruix dels jugadors del Banyoles tenen passat a Figueres i segur que esperen amb il·lusió el partit. 

Aixi doncs, un bon cartell per disfrutar aquest dimarts a l´Estadi Municipal d´un clàssic dels estius. Us hi esperem!  


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net