Club Deportiu Banyoles

Notícies

L´equip de Junts i Endavant ha aconseguit l´ascens de categoria després de guanyar a la Fundació Ramon Noguera per 6-0 a les finals que es van celebrar aquest diumenge al pavelló municipal d´Olot on els colors del Banyoles van brillar d´allò més amb aquesta victòria i l´ascens a preferent. 

Des de la Junta Directiva volem felicitar i reconèixer públicament la tasca de tota l´Associació Junts i Endavant, dels jugadors i en especial del seu entrenador Toni Vilagran. També volem refermar el nostre suport i compromís amb la tasca d´inclusió i transmissió dels valors de l´esport que realitza aquesta entitat. 

EL BANYOLES, PIONER EN EL FUTBOL INCLUSIU

El Club Esportiu Banyoles és un dels clubs pioners en acollir, promoure i donar suport al futbol inclusiu. La junta presidida per Jordi Omedes va iniciar la col·laboració i posteriorment sota la presidència de Xavier Pagès es va signar el conveni entre el club i l´Associació Junts i Endavant. 

Darrerament altres clubs històrics de les comarques gironines com l´Olot o el Figueres han seguit el nostre exemple i també han acollit equips de futbol inclusiu dins les respectives entitats, fet que celebrem i valorem amb satisfacció que el nostre club n´hagi estat pioner. 

Enhorabona, estem orgullosos de vosaltres! 


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net