Club Deportiu Banyoles

Notícies

Del 26 de juny al 7 de juliol el Club Esportiu Banyoles organitza el IV campus d´estiu, dirigit a nens i nenes nascuts entre el 2003 i el 2011 siguin o no jugadors del Banyoles. L´horari del campus serà de les 09.00 a les 13.00 i es realitzarà en diferents espais de l´entorn de l´estany tenint com a base l´Estadi Municipal.

Aquest any a més de la pràctica i tecnificació del futbol, piscina i la visita de jugadors professionals el campus arriba amb novetats com sortides lúdiques a diferents espais i la nit de champions. 

El campus està dirigit per en Ferran Joanmqiuel, grau en Ciències de l´Activitat Fisica i l´Esport, tècnic en readaptació i entrenador del futbol base del Banyoles i l´equip tècnic està format per entrenadors del club. 

Tots els jugadors rebran l´equipació oficial del campus, fruita per esmorzar i assegurança. 

NIT DE CHAMPIONS

Com a novetat principal del campus l´ultim dia viurem la nit de champions on els jugadors disputaran un torneig de nit, després soparan i a partir dels benjamins es quedaran a dormir a l´Estadi Municipal en acampada per posar punt i final a dues setmanes de convivència. 

SERVEI DESPERTADOR

També us oferim el servei despertador per conciliar millor els horaris dels nens amb els vostres horaris laborals. Serà de 08.00 a 09.00. 

INSCRIPCIONS

Del 2 de maig al 9 de juny de 18.00 a 20.00 a l´oficina del club. S´ha de presentar el document d´inscripció que adjuntem i el pagament en efectiu. 

AMB EL SUPORT DE L´AJUNTAMENT DE BANYOLES 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net