Club Deportiu Banyoles

Notícies

Aquest dilluns s´ha celebrat a Banyoles una edició més del torneig previ al MIC. Aquesta competició permet als equips banyolins disputar partits internacionals contra equips d´arreu del món que es troben a les comarques gironines per disputar el torneig MIC i que any rere any venen a Banyoles per jugar aquesta previa contra equips del Club Esportiu Banyoles i l´Atlètic Banyoles. 

DOMINI DE L´ASPIRE

Un any més l´Aspire es consolida com a clar dominador del preMIC aconseguint el campionat de les dues categories cadet i juvenil,imposant-se tant als clubs locals com a l´Adelaide United. Format per jugadors africans, l´Aspire desplega una gran potència física i una alta intensitat dificil de contrarestar. 

UN DIA FANTÀSTIC

El bon temps va acompanyar, i tot i ser un dia laborable, l´Estadi Municipal va acollir unes 300 persones al llarg de la jornada que no es van voler perdre els diferents partits. També ens van acompanyar diferents representants de les institucions, l´Ajuntament de Banyoles representat pel Regidor d´Esports Jordi Congost, la FCF representada pel delegat Jordi Bonet i el subdelegat Victor Güell i diferents clubs de primer nivell com el FC Barcelona o el Girona FC. Aixi doncs un any més bona resposta de la ciutat de Banyoles a un esdeveniment esportiu que es consolida. 

AGRAIMENT A LES INSTITUCIONS

Des del Club Esportiu Banyoles volem donar les gràcies a les institucions que fan possible el preMIC. En primer lloc a l´organització del MIC i el seu director Juanjo Rovira que ens fa confiança any rere any. També agrair l´aposta de l´Ajuntament de Banyoles per portar aquests partits internacionals i donar l´oportunitat als jugadors del nostre futbol base de viure aquesta experiència. 

Fins l´any que ve! 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net