Club Deportiu Banyoles

Notícies

Un any més Banyoles acollirà el torneig pre-MIC en categoria juvenil i cadet. Dilluns rebrem a l´Estadi Municipal l´Adelaide United d´Austràlia i l´Aspire Football Dreams de Qatar. Els nostres cadets i juvenils i també els de l´Atlètic Banyoles viuran de nou l´experiència de jugar aquests partits internacionals contra dos rivals d´alt nivell que ja ens van visitar la temporada passada en un gran dia pel futbol base banyoli. 

ADELAIDE UNITED

L´equip de moda dels últims anys a Austràlia, compta amb una bona presència catalana a la seva direcció esportiva. L´entrenador del primer equip és l´exjugador del FC Barcelona Guillermo Amor que està acompanyat a l´area esportiva per diversos tècnics catalans. 

ASPIRE FOOTBALL DREAMS

És el gran projecte de promoció del futbol del Govern de Qatar. Aquesta acadèmia compta amb una de les millors ciutats esportives de futbol de tot el món i amb una estreta relació amb Catalunya. Actualment gran part de l´estructura tècnica està formada per catalans i hi han passat noms del nivell de Pere Gratacós, Josep Colomer, Arseni Comas i actualment s´hi forma una llegenda com és Xavi Hernandez. Com cada any Aspire serà un dels favorits per guanyar el MIC. 

Convidem a tots els aficionats al futbol a acostar-se a l´Estadi Municipal, de ben segur que es veuran grans partits i el bo i millor del futbol base australià i africà.  

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net