Club Deportiu Banyoles

Notícies

Des de la Junta Directiva hem apostat des del primer dia per potenciar la qualitat dels serveis i l´atenció als nostres jugadors, especialment en moments difícils com són les lesions. És per això que des d´aquesta temporada comptem amb la figura del recuperador que realitza el treball especific als jugadors que estan en procés de recuperació d´una lesió i que els permet tornar amb les màximes garanties a l´entrenament amb tot l´equip, sota la direcció dels seus entrenadors.   

Seguint en aquesta linia de potenciar els serveis que oferim, aquest cap de setmana en Ferran Joanmiquel, recuperador del club, ha participat al curs de readaptadors que ha organitzat la Mutualitat Catalana de Futbolistes al Centre d´Alt Rendiment de Catalunya.   

Aquest curs d´alt nivell ha comptat amb professors i ponents del prestigi d´Emili Ricart, fisioterapeuta del FC Barcelona en l´etapa de Pep Guardiola, Javier Carrión, preparador físic del RCD Espanyol o Lluis Sala, recuperador del Girona FC.  En Ferran ha pogut conèixer de primera mà les novetats i innovacions en la recuperació de futbolistes que de ben segur introduirà a la seva metodologia.  

Amb el suport de Cuines Banyoles    

L´empresa familiar banyolina Cuines Banyoles, que es dedica al sector del moble de cuina i bany, i que col·labora des de fa anys amb el club, ha volgut donar suport a aquesta iniciativa i farà una aportació que anirà destinada al finançament d´aquest curs. Des de la Junta Directiva els volem agrair la seva predisposició i el suport que anirà en benefici dels nostres jugadors.   

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net