Club Deportiu Banyoles

Notícies

La festa del futbol comarcal  

Unes 1500 persones han passat per l´Estadi Municipal en els diferents partits de la II Copa Pla de l´Estany que es consolida com la festa del futbol comarcal i que ha estat novament un èxit social i esportiu amb tots els equips de la comarca jugant els últims partits abans de l´inici de la lliga.   

La copa permet enfrontar-se equips de diferents categories i aquest any hem tingut el derbi de la ciutat a la semifinal contra l´Atlètic Banyoles, ben resolt pels nostres jugadors amb una segona part brillant.   

Som campions!   

Per segon any consecutiu ens hem proclamat campions després de superar en les eliminatories al Serinyà, l´Atlètic Banyoles i a la final al Sant Miquel. Ens ha fet especial il·lusió jugar aquesta final contra un dels clubs més modestos de la nostra comarca que ha arribat a la final vencent tots els pronòstics i després de superar al Camós i al Porqueres. Aixi doncs un any més tindrem la Copa a les nostres vitrines.  

Èxit de l´organització   

Sens dubte aquesta copa no seria possible sense la feina dels organitzadors. Presidents i directius dels clubs de la comarca que fan una tasca impagable i que ja fa setmanes que estaven treballant perquè tot sortis a la perfecció com aixi ha estat i els aficionats del futbol hagin pogut disfrutar un any més d´un cap de setmana ple de futbol i bon ambient.   

Suport institucional  

Les institucions que donen suport a la copa també han estat presents a la llotja de l´Estadi Municipal. El President del Consell Comarcal Jordi Xargay, el Delegat de la FCF Jordi Bonet, alcaldes i regidors i els presidents i directius dels clubs no s´han volgut perdre els diferents partits. 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net