Club Deportiu Banyoles

Notícies

Ahir al vespre es va disputar la 47º edició del Torneig de l´Estany, un dels clàssics de l´estiu més antics de Catalunya. Més de 400 espectadors van acostar-se a l´Estadi Municipal Miquel Coromina que lluia més que mai amb el verd de la gespa nova i la tribuna plena. 

UN PARTIT PER CADA EQUIP

En el primer partit el Banyoles va superar per 1-0 a l´Olot amb un gol d´Ignasi després que els dos equips disposesin de bones ocasions per marcar que van ser ben resoltes amb les intervencions dels dos porters. 

En el segon partit l´entrenador dels garrotxins Ramon Maria Calderé va avançar les linies i l´Olot va sortir molt intens aconseguint superar clarament al Figueres per 4-0. 

Finalment, en el tercer partit els banyolins van notar el cansament i el Figueres va fer valer la seva superioritat per guanyar 0-4. 

Aixi doncs el torneig es va resoldre per la diferència de gols i l´Unió Esportiva Olot es va proclamar novament campió del 47º Torneig de l´Estany. Un any més el capità Abel Solé va recollir de les mans de l´alcalde de Banyoles Miquel Noguer el trofeu de campió que anirà a les vitrines del club garrotxi. 

ESPECTADORS DE LUXE

Entre els més de 400 espectadors que hi havia a l´Estadi Municipal, destacava la presència dels jugadors del Girona FC Pere Pons, Eloi Amagat i Carles Mas que no es van voler perdre aquest clàssic del futbol gironi. 

RECONEIXEMENTS 

El Club Esportiu Banyoles va aprofitar el torneig per fer un reconeixement a la UE Olot i a la UE Figueres per la seva presència any rere any al Torneig de l´Estany. El president Pau Teixidor va fer entrega d´una pilota amb el nostre escut als presidents Joan Agusti i Jose Antonio Revilla. 

També es va fer entrega d´una pilota a Lluis Coromina, Miquel Callis i Xavier Pagès, tres socis molt compromesos amb el club que amb la seva col·laboració fan possible les diferents iniciatives que posem en marxa. 

Des del club valorem molt positivament tant a nivell social com esportiu aquesta edició del Torneig de l´Estany, moltes gràcies a tothom per venir! 

 

 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net