Club Deportiu Banyoles

Notícies

L´Ajuntament de Banyoles i la prestigiosa marca esportiva Adidas han arribat a un acord gràcies al qual els clubs de futbol de la ciutat poden beneficiar-se d´avantatges en la compra d´equipacions i material esportiu. 

Des del Club Esportiu Banyoles ens va semblar una bona oportunitat per renovar les equipacions del primer equip i des del primer moment ens vam posar a treballar conjuntament amb l´Ajuntament i les nostres empreses patrocinadores per fer-ho realitat. 

Ahir al vespre en un acte a bord de la barca Tirona i al bell mig de l´estany es va fer l´acte de presentació de les equipacions amb la presència de l´alcalde Miquel Noguer, el regidor d´esports Jordi Congost i el president Pau Teixidor acompanyat dels directius Lluis Agusti i Josep Ardila i jugadors del primer equip que vestien les diferents modalitats de l´equipació. 

El president Pau Teixidor va destacar que "com a club de futbol és un orgull vestir una marca de primer nivell mundial com Adidas i poder-ho fer sense cap cost pel club ja que es compta amb el suport dels patrocinadors". 

Volem donar les gràcies a l´Ajuntament de Banyoles pel lideratge en iniciatives com aquesta que potencien l´esport a la ciutat i als nostres patrocinadors Assessoria Pagès, AMSA i Castañer pel seu suport. 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net