Club Deportiu Banyoles

Notícies

Aquesta setmana santa l´Alevi A ha participat en una nova edició del MIC. A la fase de grups els nostres alevins van jugar contra rivals de molta qualitat amb equips històrics com el Liverpool, els resultats no van acabar d´acompanyar en la primera fase, però el futbol sempre dona noves oportunitats i els jugadors blanc i blaus van carregar piles per jugar la fase de consolació. 

El divendres a Sant Antoni de Calonge es va poder veure el futbol que practica el Banyoles derrotant amb un joc combinatiu i molta intensitat a l´YS Gem Academy del Japó i al FC Viobí. Aixi doncs dissabte al matí el Banyoles es plantava a la semifinal contra el Palamós CF. Novament els nostres jugadors van fer un partit brillant derrotant al degà, aconseguint passar a la final com a millor equip gironí de la categoria. 

Després d´agafar forces al restaurant i un passeig per Palamós arribava la final contra el Maccabi. El partit es va posar molt complicat amb un 0-2 però el Banyoles va remuntar i va aconseguir empatar el partit, a partir d´aquí joc dur, pèrdua de temps constant i permisivitat arbitral van evitar que el Banyoles tingues opcions de desplegar el seu futbol. Els israelians van estar més encertats i van aconseguir guanyar per 2-3. 

Després de la tristesa per haver perdut la final els jugadors van recuperar el somriure i l´il·lusió quan van sortir a la gespa de l´Estadi Municipal de Palamós per rebre el trofeu al podi acompanyats dels seus entrenadors Pere Luengo i Josep Borrego, als quals els agraim la seva dedicació. 

SUPORT DEL CLUB   

La junta directiva del Banyoles ha volgut acompanyar els nostres jugadors al MIC. El president Pau Teixidor va veure el partit Banyoles-Liverpool i el directiu de futbol base Josep Ardila ha acompanyat l´equip durant tota la setmana. També han baixat fins a Palamós el coordinador Marti Planas i diferents entrenadors del club. A la final també hi va ser el regidor d´esports Jordi Congost en representació de l´Ajuntament de Banyoles. 

OBJECTIUS COMPLERTS

Des del club valorem molt positivament la participació al MIC ja que s´han aconseguit tots els objectius. Fer pinya entre els jugadors, families i entrenadors, representar el Club Esportiu Banyoles i la ciutat de Banyoles al MIC i que els jugadors hagin pogut viure aquesta experiència. L´any que ve hi tornem! 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net