Club Deportiu Banyoles

Notícies

ENTRENAMENTS DE COORDINACIÓ 

Seguint la filosofia de millorar de manera constant l´aprenentatge i l´entrenament dels nostres jugadors, des de principis de desembre hem introduit els entrenaments específics de coordinació pels jugadors de futbol 7 en una etapa on és molt important que els jugadors millorin les seves habilitats de moviment. Hem destinat un tècnic del club per dur a terme aquesta tasca. 

SEGUIMENT DELS EQUIPS I UNIFICACIÓ DE CRITERIS 

Aprofitant l´aturada de la competició per les vacances de nadal els responsables esportius del club han fet balanç d´aquesta primera fase de la temporada per valorar les situacions dels nostres equips, detectar aspectes a millorar, unificar criteris amb els diferents entrenadors i començar la planificació pels pròxims mesos. Cal destacar la gran utilitat de la càmara de video per poder veure i analitzar els diferents equips i jugadors.

REPARACIÓ DE LA GRADA 

I finalment també hem aprofitat les vacances per reparar la grada del camp petit que havia quedat malmesa per l´humitat i la pluja i que es va haver de tancar per seguretat.  Ara ja torna a estar en condicions per poder veure els entrenaments i partits dels més petits de la casa.

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net