Club Deportiu Banyoles

Notícies

Esgotat el període de presentació de candidatures a la presidència del CE Banyoles, aquest passat dijous 6 de maig, la Junta Electoral, com ja va fer també a les eleccions de 2015, ha procedit a proclamar com a guanyadora l'única que s'ha registrat dins del termini, la que, de nou, encapçala l'excapità del primer equip Pau Teixidor Romans.

Pau Teixidor, que ara fa sis anys va substituir en el càrrec Xavier Pagès, complirà així un altre mandat, que caducarà la primavera de 2025. En el cas, que no s'ha donat, que el club hagués hagut de posar les urnes, un total de 133 socis estaven cridats a votar -115 homes i 18 dones. Xavier Pagès Heras (soci 36), Albert Comas Trayter (soci 39) i Teresa Clavaguera Pujol (soci 67) han integrat la Junta Electoral del procés obligat de renovació o confirmació dels càrrecs a l'entitat, tal com marquen els seus estatus.

A Teixidor l'acompanyen a la Junta Directiva Paco Boix, com a vicepresident; Pere Prat, com a tresorer; Cristina Vilà, com a secretària, i els vocals Lluís Agustí, Rafael Castañer, Gerard Teixidor, Quim Crespo i Jordi Tarridas.

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net