Club Deportiu Banyoles

Notícies

El Club Esportiu Banyoles ha presentat un any més els equips que formaran aquesta temporada 2015-2016. Més de 200 jugadors i 40 tècnics han sortit a la gespa de l´estadi municipal on s´han fet les fotos dels diferents equips i on han estat aplaudits per les families i socis que un any més han omplert la tribuna per acompanyar des dels jugadors més petits fins al primer equip. 

Un cop formats tots els equips a la gespa, ha arribat el torn dels parlaments. El capità del primer equip Ignasi Masso, un jugador format des de petit al club s´ha dirigit al públic prometent esforç i dedicació del primer equip per competir cada partit i intentar l´ascens a primera catalana. 

Tot seguit, Pau Teixidor que s´ha estrenat en una presentació com a President del club ha demanat als pares i mares comprensió i col·laboració per tirar endavant el club. També s´ha mostrat disposat a escoltar totes les idees i propostes i ha promès esforç i màxima dedicació de la junta directiva per anar millorant dia a dia. 

Finalment, l´alcalde de Banyoles Miquel Noguer ha tingut paraules d´agraiment cap a la junta directiva anterior que amb un gran esforç va tirar endavant durant 6 anys el club sortint d´una situació molt delicada. També ha refermat el compromis i el suport de l´Ajuntament amb el club i ha animat als jugadors a defensar els colors del club i el nom de la ciutat de Banyoles a tots els camps. 

Des de la junta directiva volem agrair l´assistència de les families i els socis i expressar el nostre orgull per començar la temporada número 102 de l´història del club. Molts encerts i molta sort a tots els equips! 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net