Club Deportiu Banyoles

Notícies

El Club Esportiu Banyoles (CEB) ha tancat la incorporació del migcampista Marc Guilana procedent del Palamós. El jove futbolista banyolí de 20 anys actua com a pivot defensiu i es tracta d'un jugador físic, de perfil recuperador, però amb una bona tècnica individual. L'entrenador del Banyoles, Òscar Aja, ha donat el vistiplau al seu fitxatge després de veure'l en acció durant la pretemporada.

Marc Guilana es va incorporar al Palamós en el mes de gener passat després de formar-se en l'equip de divisió d'honor del Girona per posteriorment marxar a Itàlia i provar amb el Messina de la Lega Pro Seconda Divisione. Abans, havia defensat les samarretes del Banyoles i de l'Olot.

Guilana va ser un dels primers jugadors que va renovar amb el Palamós per fer front a l'actual temporada, però es va trobar amb una forta competència al mig del camp amb Matamala, Manga, Venzal, Gerard Herrera, Amós Gasca i Àlex Fernández, que competien en la seva mateixa posició, i ha decidit buscar minuts de joc a l'Estadi Municipal Miquel Coromina i Moretó. Guilana gaudirà en el Banyoles de més oportunitats per jugar i per continuar amb èxit la seva trajectòria futbolística, ara novament a la seva ciutat. Des del Club li volem desitjar tota la sort del món! 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net