Club Deportiu Banyoles

Notícies

El Girona B va ésser el campió de l'edició 45 del Torneig de l'Estany, que va tenir lloc el 7 i el 9 d'agost a l'Estadi Municipal Miquel Coromina i Moretó de Banyoles. El dijous es van disputar les dues semifinals i per poc no es juguen, ja que un intens ruixat va deixar el terreny de joc inundat per complet. Mitja hora després de l'horari previst, va iniciar-se la primera semifinal entre l'Olot, el vigent campió, i el Girona B, que va durar només 80 minuts (40 per part) amb l'objectiu de pal·liar l'endarreriment causat per la pluja. El matx va ésser intens i disputat, i es va decidir amb una solitària diana d'Adrià Escribano en el minut 61 que va suposar un cop moral massa dur pels joves futbolistes de l'Olot, la majoria juvenils, que, malgrat tot, ho van intentar fins al final sense sort. 

A continuació van saltar a la gespa el nou Banyoles d'Òscar Aja i el Figueres, un equip de Tercera Divisió. La segona semifinal no va tenir res a veure amb la primera. Els blanc-i-blaus van començar molt forts i en el minut 17 ja guanyaven 2-0 (Adrià Casanovas i Carles Jordà), però els alt empordanesos es van posar les piles a partir d'aleshores i Roger Brugué i Chicho, ja en una segona part dominada en exclusiva pels visitants, van posar l'empat en el marcador. Així es va arribar al final dels 90 minuts reglamentaris. En els llançaments de penals, el Figueres va estar més encertat, imposant-se per 2 a 4 i enduent-se, d'aquesta manera, el segon bitllet per a la final.

Diumenge

La programació del diumenge es va complir fil per randa i sense ensurts meteorològics. A primera hora de la tarda, el Banyoles i l'Olot van aparèixer a la gespa per disputar-se el tercer i el quart lloc. L'enfrontament va resultar divertit, intens, elèctric. Els locals, amb una mica d'encert, hagueren pogut deixar sentenciat el marcador en tres ocasions, però la falta d'encert els va condemnar. Per contra, l'Olot va ésser més pragmàtic i en la més clara ocasió de què va gaudir, la va clavar (Rusca 40').

El Girona B i el Figueras van deixar el bon tracta a la pilota als vestidors i van convertir la final en un intercanvi de pilotades plenes d'intensitat i exigència física, però amb poca substància futbolística. Els minuts van anar passant sense que ni els uns ni els altres gaudissin d'opcions reals d'endur-se el triomf més per incapacitat creativa que per voluntat. Els penals van haver de decidir el guanyador final, i la sort va voler que fos el Girona (4-2).


               El Girona B rep el trofeu de campió de mans de l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer

                                         El capità del Banyoles recull el trofeu de quart classificat

                                     Joan Fauró entrega el trofeu de segon classificat al Figueras

                                       L'Olot, tercer classificat del Torneig de l'Estany de 2014

                             Bon ambient i bona entrada a l'Estadi Municipal Miquel Coromina i Moretó

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net