Club Deportiu Banyoles

Notícies

Aquest dilluns 28 de juliol de 2014 a la tarda, el primer equip del Club Esportiu Banyoles (CEB) ja s'ha posat a treballar a les ordres del nou entrenador, Òscar Aja. La primera sessió d'entrenament de la pretemporada ha consistit en uns exercicis tècnics i un partidet en què el nou tècnic i els seus ajudants han estat, en tot moment, pendents de les evolucions dels seus futbolistes, divuit en total a l'espera de més moviments a la plantilla blanc-i-blava. 

Respecte a la temporada anterior, han estat baixa en l'equip Joan Corominas (Figueres), Albert Garangou (segurament jugarà a l'Amer), Àlex Quiñones (Bescanó), Àlex Pagès (torna a l'Olot), Éric Latorre (jugarà en algun club de Vic) i Andoni Aja i Ferran Nierga, que marxen d'Erasmus, el primer a Turquia i el segon, a Bèlgica.

Altes i amistosos

Pel que fa a les altes, el Banyoles ha aconseguit reforçar totes les línies, ja que ha incorporat al central Juanjo Santamaria (Manlleu), el jove migcampista Marc Uceda (Ancona, de la Sèria C italiana, i Manlleu juvenil), el mitjapunta Joel Rama (Peralada) i el davanter Rubén Heredia (Can Gibert).

Per preparar el debut en la lliga de Primera Catalana, el dia 7 de setembre a l'Estadi Municipal Miquel Coromina i Moretó contra el Molletense, els blanc-i-blaus disputaran set partits; el dia 2 d'agost a Banyoles contra el Guíxols; el 7 i el 9 d'agost, el Torneig de l'Estany; el 16 d'agost, contra el Llagostera B a fora; el 18 d'agost, en terreny de l'Atlètic Bisbalenc; el 23 d'agost, a casa contra el Vilamalla i finalment, el 30 d'agost a l'estadi del Cassà.


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net