Club Deportiu Banyoles

Notícies

L'objectiu era la permanència a Primera Catalana i l'objectiu s'ha assolit. Aquest és el balanç de la temporada del Club Esportiu Banyoles (CEB) de l'exercici 2013-14, que aquest passat diumenge va viure el darrer episodi en l'últim partit de lliga a casa contra el Peralada (3-0), el campió de la categoria que, com a tal, va rebre el passadís d'honor dels futbolistes blanc-i-blaus. Però al marge dels resultats esportius, la jornada va servir per acomiadar els dos entrenadors del primer equip, en Marc Matamala i en Ricard Díaz, que deixen la banqueta després de demostrar sobradament la seva vàlua i la seva gran professionalitat. "Me'n vaig satisfet, però sé que un dia tornaré perquè això és casa meva", va dir en Marc, visiblement emocionat. Per la seva banda, en Ricard va donar les gràcies als jugadors i a la junta directiva per haver "confiat" en ell, i va aprofitar l'oportunitat, micròfon en mà, per agrair a Matamala que li hagués deixat "ésser el teu company de treball". 


El central Xavi Banal, que penja les botes, també va rebre l'homenatge dels seus companys i entrenadors, així com de la seva afició. "Gràcies a tothom", va dir. Si fa o no fa, les mateixes paraules que va pronunciar el delegat Zakaria El Aouni, que a partir d'ara iniciarà una nova i engrescadora experiència professional. El Club, representat pel seu president Xavi Pagès, pel seu ex president Jordi Omedes i pel seu vicepresident Joan Fauró, els va regalar a tots una samarreta personalitzada, mentre que l'Ajuntament de Banyoles, amb l'alcalde Miquel Noguer i el regidor d'Esports Jordi Congost al capdavant, van fer entrega d'un rellotge als homenatjats.

A la mitja part de l'enfrontament va saltar a la gespa el Benjamí B, format per jugadors nascuts el 2005, que s'ha proclamat recentment campió de la seva competició.


                                                        Fotos de Jordi Vila i Joan Fauró


Per veure més fotos de l'esdeveniment, feu clic aquí


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net