Club Deportiu Banyoles

Notícies

La selecció del Brasil es va proclamar guanyadora del torneig previ al MIC (Mediterranean Internacional Cup) que es va celebrar aquest passat diumenge 13 d'abril de 2014 a l'estadi municipal Miquel Coromina i Moretó de Banyoles, després d'imposar-se per 1-0 a l'Aspire Football Dreams. El torneig, de la categoria cadet, va comptar amb la participació també de la selecció de Qatar i del Club Esportiu Banyoles (CEB), l'amfitrió i promotor de la iniciativa juntament amb l'Ajuntament de Banyoles i l'organització del MIC. 

La competició es va iniciar a les 10 del matí amb el partit Aspire Football Dreams - Club Esportiu Banyoles, amb el resultat de 2-1. Per la seva part, la selecció del Brasil es va assegurar el passi a la final en vèncer la del Qatar per 4-0. En el partit pel tercer i quart lloc, Qatar es va desfer del Banyoles per 0-1, mentre que el Brasil va superar l'Aspire per 1-0 en una emocionant final. Al llarg del matí, unes 700 persones van passar pel camp per gaudir de l'espectacle. 

El torneig de Banyoles va ser un dels actes previs a la 14a edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC (Mediterranean International Cup) que se celebrarà a partir del dimecres 16 d'abril a la Costa Brava.


                                           Els brasilers, amb la copa que els acredita com a campions.

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net