Club Deportiu Banyoles

Notícies

El programa d'actes de celebració del Centenari del Club Esportiu Banyoles (CEB) es va dissenyar amb la intenció de no deixar ningú sense el seu reconeixement. Com que els joves futbolistes de la pedrera blanc-i-blava tenen una importància cabdal en el futur del Club, la directiva va pensar a fer-los un present. És per això que va organitzar un seguit de partits amistosos contra rivals de molta entitat amb l'únic objectiu de que gaudissin al màxim de l'experiència. 

Així doncs, el cap de setmana del 31 d'agost i l'1 de setembre de 2013, el Cadet B, l'Infantil A i el Juvenil A del Banyoles van mesurar les seves forces contra, respectivament, l'Infantil A, l'Infantil B i el Juvenil C de l'Escola de Futbol de la Damm. Tres enfrontaments d'una gran exigència que els jugadors blanc-i-blaus van assaborir al cent per cent, malgrat la lògica superioritat dels adversaris.

Tanmateix, aquest passat cap de setmana del 14 i 15 de setembre, tres equips de base del Banyoles (el Benjamí A, l'Aleví A i l'Infantil A) van enfrontar-se, ni més ni menys que, al Barça en una jornada festiva i d'aprenentatge en què els equips locals van competir fins al final. En conjunt, van oferir una molt bona imatge contra els blaugrana, que van practicar un joc brillant de toc, intens i enormement efectiu. La directiva del Banyoles està gestionant l'organització de més partits amistosos d'equips de la pedrera contra clubs de categoria, com ara l'Espanyol.


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net