Club Deportiu Banyoles

Notícies

El CE Banyoles va presentar el passat dia 29 d'agost a l'Estadi Miquel Coromina i Moretó la nova equipació que vesteix el primer equip del club en el retorn a la 3a Divisió estatal de futbol. A la samarreta, fabricada per l'empresa gironina TC Equipacions Esportives, els jugadors llueixen els colors tradicionals del CE Banyoles, mantenint les clàssiques ratlles blanc-i-blaves verticals, i innovant amb un degradat fusionat amb uns detalls en forma de rombe, aconseguint d'aquesta manera un disseny clàssic i modern alhora. També s'hi afegeix una senyera a la part posterior del coll de la samarreta, sobre la frase que ja s'ha convertit en una emblema del club: "Junts fem despertar el drac". Les noves equipacions seran fabricades amb un teixit d'alta tecnologia, d'assecat ultraràpid i gran confort, que permet mantenir el cos fresc i sec, i d'aquesta manera, ajudar a millorar la rendibilitat de l'esportista.

A l'acte de presentació hi van participar el president del CE Banyoles, Pau Teixidor, i el gerent de TC Equipacions, Quim Ahumada. Teixidor va destacar la il·lusió que viu el club per la oportunitat de debutar a la 3a Divisió i es va mostrar molt content amb l'acord assolit per la renovació de tota l'equipació del primer equip: "Fa uns anys vam començar amb el futbol base i aquest s'hi ha incorporar el primer equip. És una satisfacció i un orgull que una empresa de la província pugui vestir en club en el seu retorn a la 3a Divisió. És un pas endavant i una aposta pel comerç de proximitat". Per la seva banda, Quim Ahumada va comentar que TC Equipacions fa una aposta per aquest club de la província de Girona: "El Banyoles ha retornat a la categoria que li pertoca i vull desitjar-los molta sort i molts èxits en aquest nou repte vestint la samarreta fabricada per TC Equipacions. Per a nosaltres, tornar a equipar el CE Banyoles després de 25 anys és un orgull, i és molt important que clubs de diferents esports de la província de Girona com el CE Banyoles, CB Banyoles, Unigirona, CH Bordils, UE Sarrià, Girona CH, GEiEG rugbi... es fixin en una empresa gironina com la nostra per comprar les seves equipacions. Tot això fa que la indústria del nostre país pugui tirar endavant".

 

L'empresa de roba esportiva TC Equipacions no només vestirà el primer equip del CE Banyoles als partits sinó que també equiparà tots els jugadors amb la roba d'entrenament i de passeig i també els equipatges del futbol base.

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net