Club Deportiu Banyoles

 

 

Fundat l´agost de 1913, el Club Esportiu Banyoles ja és un club centenari i un dels més antics de Catalunya. 100 anys d´història donen per molts moments, bons i no tant bons, èpoques daurades i èpoques més grises. Les més de 25 temporades a tercera divisió, els partits amb el Barça de Cruyff, el debut de Pep Guardiola amb el primer equip blaugrana a casa nostra, la promoció d´ascens a segona B i tants d´altres.

També queden en la memòria col·lectiva centenars de jugadors que han crescut i s´han fet grans vestint la samarreta blanc i blava, entrenadors que hi han dedicat hores i passió, directius que han tirat endavant el club i l´han aixecat sempre que hi ha hagut un sotrac en el cami, socis que amb la seva fidelitat han transmes durant generacions la passió pel club de la nostra ciutat i empreses i institucions que amb el seu suport han fet possible tants anys de futbol. 

A tots ells el record i l´agraiment etern, després de 100 anys, els del futbol seguim aqui. Per molts anys Club Esportiu Banyoles! 

Vídeos

Error al carregar la llista

Notícies

30/03/2013

El dissabte 30 de març de 2013 s'ha disputat a l'estadi municipal Miquel Coromina el Campionat del Centenari de Futbol 3, un torneig reservat a mares, pares, socis, jugadors i entrenadors del Club Esportiu Banyoles (CEB). En un matí amb estones de sol, estones de cel ennuvolat i, finalment, pluja, uns 70 participants pertanyents a uns 20 equips han jugat, com a mínim, dos partits enmig d'un gran ambient de companyonia, esportivitat i ganes de passar-ho bé.

La final del campionat en el quadre absolut l'han disputat els equips Alevins i Veterans, i ha estat molt igualada i emocionant. Un cop complert el temps reglamentari, el resultat en el marcador era d'empat a tres. Així doncs, els penals han decidit el campió. L'equip que més encert ha tingut des del punt fatídic ha estat els Veterans i, per tant, és el que s'ha endut l'honor del triomf final.

Petits

Pel que fa al quadre infantil, el vencedor ha estat l'equip Cracks, que ha derrotat en la final a l'equip Mongols per un contundent 7-2. A destacar la bona actuació de l'equip de futbolistes de menor edat, el Guimarcsbi, que ha obtingut dues merescudes victòries jugant un molt bon futbol. 

La valoració de tots els participants ha estat molt favorable. La pràctica del futbol 3 en un terreny de joc força reduït i delimitat per inflables resulta molt divertit, malgrat que el ritme de joc sol ser força alt. No obstant, gairebé tothom ha reconegut que, si el CEB organitzés una segona edició, s'hi apuntaria sense donar-hi gaires voltes. 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net