Club Deportiu Banyoles

Notícies

Cent anys d'existència generen infinitat d'instants, de records, de vivències, d'èxits i de fracassos, de personatges principals i secundaris, de petits i grans detalls que configuren una densa història que Miquel Torrent ha recollit exhaustivament en el DVD del Centenari, compost per prop d'un miler de fotografies que il·lustren el camí del Club Esportiu Banyoles (CEB) des del 1913 fins a l'actualitat. És, sens dubte, un treball indispensable per copsar l'evolució del nostre Club al llarg del temps en el marc d'una història canviant, frenètica i alhora propera. 

                                                                       Miquel Torrent


Escoltar notícia a Radio Banyoles

Entrevista a Banyoles Televisió


La presentació del DVD del Centenari, conduïda pel mateix Miquel Torrent, es durà a terme en tres dies diferents, sempre en el mateix lloc (l'Auditori de Banyoles) i a la mateixa hora (les 20:45 del vespre), amb l'objectiu de que no se la perdi ningú.

- Dimarts 21 de maig: assistència per rigorosa invitació reservada a institucions, socis, col·laboradors, clubs esportius de la ciutat i clubs de futbol de la comarca. El president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies, serà present a l'acte.

- Dimecres 22 de maig: presentació oberta al públic en general (seguidors, ex futbolistes, etc) i també als pares i mares dels jugadors del Club, així com als futbolistes de les categories Escoleta, Prebenjamí i Benjamí.

- Dijous 23 de maig: podran assistir a l'esdeveniment tots els jugadors de les categories Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, els integrants de les plantilles del Banyoles A i del Banyoles B, així com tots els entrenadors i altres membres que formen part del Club.

Cal tenir en compte que el dimecres i el dijous, un cop finalitzat l'acte, es farà una altra presentació, aquest cop de les noves samarretes que lluiran els equips del futbol de base

El CEB entregarà gratuïtament un exemplar del DVD als socis, jugadors, tècnics, col·laboradors i representants de les institucions, però també es podrà adquirir a un preu de 10 euros


   

                                                                   El DVD del Centenari

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net