Club Deportiu Banyoles

Notícies

Ja està en marxa el IV campus d´estiu del Club Esportiu Banyoles. Aquest any amb un equip tècnic sota la direcció d´en Ferran Joanmiquel i més de 80 nens i nenes que viuran aquesta experiència durant una o dues setmanes carregades de futbol, però també d´altres activitats esportives i de lleure aprofitant les instal·lacions de l´Estadi Municipal i el marc incomparable de l´estany i el seu entorn natural.   

Des d´aquí i també a les xarxes socials del club us anirem explicant el dia a dia del campus que finalitzarà el divendres 7 de juliol amb la celebració de la nit de champions.   

DILLUNS 26   

Després d´una setmana de descans la pilota ha tornat a girar a la gespa, hem passat llista, hem estrenat l´equipació i hem començat les activitats amb diferents exercicis de tecnificació i tornejos entre edats. 

DIMARTS 27 ENS VISITA L´ANDREU FONTÀS!

Segon dia de campus i primera sorpresa de les grosses. Ens ha visitat un dels millors futbolistes que ha donat la ciutat de Banyoles. L´Andreu Fontàs, actual jugador del Celta de Vigo, format durant 11 temporades al futbol base del Club Esportiu Banyoles ha volgut compartir una estona amb els joves futbolistes que com ell creixen al voltant d´una pilota a la gespa de l´Estadi Municipal.   

Fontàs ha saludat a tots els jugadors i ha recordat amb molta satisfacció i orgull el seu pas pel Banyoles destacant que  “el millor record que tinc del Banyoles ha estat no haver marxat fins a juvenil i haver pogut créixer, aprendre i competir sense cap pressió aquí al meu club i amb els meus companys de sempre, això m´ha ajudat molt a fer el salt a professional amb humilitat i sempre sabent d´on vinc.”  

Gràcies Andreu per tornar a casa un cop més i per ser un referent pel nostre futbol base. Molta sort amb el Celta!  

DIMECRES 28 

Avui hem fet una matinal de tornejos amb diferents formats (futbol, rugby...) molt divertit i després hem anat a banyar-nos al club on podem disfrutar de l´estany i la piscina. Demà agafarem la bicicleta! 

DIJOUS 29

Dia d´excursió amb bicicleta pels camins i corriols de la comarca. Ens hem dividit en dos grups i hem passat per Can Morgat, el Puig Clarà, el Vilar, Lió...Una activitat diferent per posar en valor l´entorn natural que tenim a Banyoles.  

DIVENDRES 30

Per acabar la primera setmana hem fet un mundialet, hem agrupat els jugadors per seleccions i han competit entre ells per veure qui era l´equip que més punts sumava. Tot això incorporant consignes tàctiques i posicionals per millorar el joc col·lectiu dels jugadors. 

DILLUNS 3

Hem començat la segona setmana del campus donant la benvinguda als jugadors que s´incorporen i després amb entrenament tècnic i tàctic. Demà excursió a peu! 

DIMARTS 4

Avui hem deixat la bicicleta i hem fet una excursió a peu, la calor apretava però ens ho hem passat molt bé. Demà tornem a fer mundialet on prepararem la nit de champions que ja s´acosta. 

DIMECRES 5

S´acosta la nit de champions i hem fet un mundialet per equips per preparar-nos bé ja que tots volem quedar campions i aixecar ben amunt l´orelluda demà a la nit. Després ens hem relaxat a l´estany, que be s´hi està quan apreta la calor. 

DIJOUS 6, NIT DE CHAMPIONS!

Al mati ens han visitat en Carles Mas exjugador del Banyoles i actualment a 2ª B amb l´Olot i Albert Vivancos jugador del Girona FC. Hem escoltat les seves reflexions i consells abans d´anar a dinar i agafar forces pel dia gran del campus ja que al vespre ens esperava la champions. 

Amb la mateixa puntualitat de la UEFA a les 19.30 ha començat la fase de grups amb partits simultanis ocupant tot el camp de futbol 11, música, speaker i una mica de show. A les 21.30 ha arribat el torn de les semifinals i posteriorment les finals. Els jugadors han sortit al camp amb l´himne de la champions de fons i s´han vist finals amb bones jugades, gols espectaculars i l´alegria sobretot dels més petits de poder aixecar l´orelluda des de la llotja de l´Estadi Municipal que per una nit s´ha transformat en el nostre Wembley particular. 

Bon ambient també a la grada amb les families i després sopar al bar del camp on en Marti ja ho tenia tot a punt per recuperar forces i encarar els jocs de nit abans d´anar a dormir. Un autèntic èxit! 

DIVENDRES 7

Últim dia del campus amb molta son ja que vam dormir més aviat poc a la nit. Vam esmorzar junts i després alguns es van banyar a l´estany i d´altres es van quedar a l´ombra recuperant hores de son. Acabem dues setmanes plenes de futbol, convivència i activitats. Ens ho hem passat molt bé!

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net