Club Deportiu Banyoles

Notícies

Ahir al vespre el primer equip del Banyoles va donar el tret de sortida a la temporada amb el primer entrenament sota les ordres de Toni Sánchez. El president Pau Teixidor acompanyat de la junta directiva va donar la benvinguda al club als jugadors que s´incorporen i va transmetre un missatge als jugadors i tècnics mostrant el suport i l´implicació de la junta per anar fent millores que beneficien als jugadors i per complir amb els compromisos, un valor molt important del nostre club. 

Cal destacar un any més la joventut de la plantilla i els diversos reforços de jugadors amb experiència a primera catalana que han de donar un plus de qualitat per competir en una segona catalana que es preveu molt disputada. 

També la presència de cinc jugadors que han acabat l´etapa de juvenils al nostre futbol base i que faran la pretemporada amb l´objectiu de fer-se un lloc al primer equip blanc i blau. 

Toni Sánchez estarà acompanyat a la banqueta per Àngel Bustins segon entrenador, Gerard Teixidor entrenador de porters, Alba Serra fisioterapeuta i Jaume Pi delegat. OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net