Club Deportiu Banyoles

Notícies

Us informem que Marti Planas no seguirà la temporada vinent com a coordinador de futbol base, li agraim la seva dedicació durant aquesta temporada i li desitgem molts encerts en el futur. 

Volem expresar el compromis de la junta directiva amb el nostre futbol base, pilar fonamental del Banyoles. En aquest sentit seguim treballant per aconseguir els objectius d´aplicar un model de formació per tots els equips i anar posicionant el Banyoles com a club de referència a la comarca. 

Hipolito Rodriguez nou coordinador

Des d´avui mateix l´Hipo es fa càrrec de la coordinació del futbol base. Ha defensat la samarreta blanc i blava com a jugador i entrenador i es dedica professionalment a l´assessoria d´entitats esportives des de la UFEC. Compta amb la màxima confiança dels responsables de l´area esportiva i valorem el seu coneixement del club i el futbol comarcal. Des del primer moment s´ha mostrat amb la predisposició, determinació i il·lusió necessaries per assumir aquest repte. Som-hi! OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net