Club Deportiu Banyoles

Notícies

Aquest passat dissabte 19 d'octubre de 2013, en una sala de plens de l'Ajuntament de Banyoles plena a vessar, el Club Esportiu Banyoles (CEB) va ésser distingit amb la Medalla d’or de la ciutat. L'acte el va presidir l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i hi van assistir el president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, Jordi Xargay, així com el president del Club, Jordi Omedes, la junta directiva, els entrenadors del primer equip, Marc Matamala i Ricard Díaz, i el jugador Pau Teixidor. 

Omedes, en el seu discurs, va voler donar les gràcies a tothom qui ha posat el seu granet de sorra per a què el Club avancés en la història fins a arribar al centenar d'anys. "El futbol és un joc meravellós que cada setmana ens transforma, ens canvia, ens sedueix, ens fa patir, ens fa gaudir, ens fa plorar, ens fa riure, ens fa cridar... Un joc que ens té a tots embogits", va subratllar el màxim dirigent blanc-i-blau, deixant clara la vessant passional d'aquest esport universal.

Aprovació i història

El ple del consistori banyolí del dia 1 de juliol de 2013 va aprovar per unanimitat aquesta concessió al Club Esportiu Banyoles, que enguany es troba immers en la celebració del seu centenari. Es tracta de l'entitat esportiva existent més antiga de la ciutat i la primera a rebre la Medalla d'or, una distinció que s'ha concedit a catorze persones des de l'any 1979. Els últims en rebre aquest honor han estat Josep Maria Mateu i Tarafa, l' any 2008, Martirià Font i Coll, el 2009, i Joan Olivas i Coll, el 2012.


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net